Prečo vybrať striekané dvere?

 | 

Striekané dvere sú všeobecne považované za vysoko kvalitné a štýlové, a sú často voľbou pre ľudí, ktorí hľadajú niečo extra špeciálne a vzhľadného pre svoj interiér. Tu je niekoľko dôvodov, prečo by ste mohli zvážiť výber striekaných dverí:

  1. Vysoká kvalita: Striekané dvere sú obvykle vyrábané z kvalitných materiálov, ako je drevo alebo MDF, a sú pokryté vrstvou hladkého, rovnomerného laku, čo im dodáva vysokú kvalitu a trvanlivosť.

  2. Dlhá životnosť: Striekané dvere sú odolné voči poškriabaniu a oderu, takže vám budú v dobrej kondícii dlhšie ako dvere s nástrekom alebo lakovaním.

  3. Široká škála farieb: Striekané dvere sú k dispozícii vo veľkom množstve farieb a odtieňov, takže si môžete vybrať presne ten, ktorý sa hodí k vášmu interiéru.

  4. Elegantný vzhľad: Striekané dvere vyzerajú veľmi elegantne a sofistikovane, čo je ideálna voľba pre ľudí, ktorí hľadajú niečo extra špeciálne pre svoj interiér.

  5. Jednoduchá údržba: Striekané dvere sú veľmi ľahko udržiavateľné



V ponuke dverí POL-SKONE máme primárne tieto striekané dvere:

FIORD

Interiérové dvere FIORD ponúkajú bohatú paletu farebných prevedení podľa vzorkovníkov RAL a NCS. Dvere sú k dispozícii v troch typoch pántov: typ Z pre zárubňu systému DIN, typ O pre kovovú zárubňu a typ D pre drevenú zárubňu. Môžete si tiež vybrať medzi nastaviteľným typom DUO alebo skrytým DUO nikel satén. Dvere môžu byť vybavené sklom matným bielym alebo hladkým čírym s hrúbkou 4 mm, alebo tvrdeným sklom matným bielym s hrúbkou 4 mm. Môžete si vybrať medzi jednobodovým zámkom s rozstupom 72 mm (falcový systém) alebo magnetickým zámkom (bezfalcový systém). Zámok môže byť tiež zadlabaný, na kľúč (rozteč 90 mm), na vložku (rozteč 85 mm) alebo s WC zamykaním - oliva (rozteč 90 mm). Kolekcia BLACK obsahuje štandardné čierne prevedenie čela magnetického zámku a pántov DUO. Naše dvere sú k dispozícii s radom doplnkových možností za príplatok, ako je zrezanie pre rekuperáciu, výplň z plnej drevotrieskovej dosky, tretí pánt v krídle, zmena štandardného pántu DUO na biely alebo čierny pánt DUO, falcový systém v kolekcii BLACK s čiernym odtieňom zámku, zmena odtieňa zámku DUO na čierny alebo zlatý (lesk), rám umožňujúci samostatné skrátenie dverného krídla do 50 mm.



CAMBIO

Interiérové dvere CAMBIO sú vyrobené s pevnou konštrukciou z dreveného rámu, ktorý je obložený profilovanými doskami. Dvere sú trojvrstvovým náterovým systémom a sú k dispozícii v širokej palete farieb podľa vzorkovníkov RAL a NCS. Máme tri rôzne typy pántov – typ Z, typ O a nastaviteľný typ DUO. Štandardné vybavenie zahŕňa matné biele alebo hladké číre sklo s hrúbkou 4 mm a jednobodový zámok s rozstupom 72 mm (falcový systém) alebo magnetickým (bezfalcový systém) zámkom. Je k dispozícii aj verzia s tvrdeným, matne bielym sklom. Pánty sú dostupné v striebornej farbe - typ Z pre zárubňu systému DIN, typ O pre kovovú zárubňu a typ D pre drevenú zárubňu alebo skrytý DUO nikel satín. Máme aj kolekciu BLACK, ktorá obsahuje čierne magnetické zámky a pánty DUO v štandarde. Máme tiež rad voliteľných doplnkov za príplatok, vrátane možnosti rozšírenia veľkosti na "100" alebo "110", REVES systému, výplne z dierovanej drevotrieskové dosky alebo plné drevotrieskové dosky, tretieho pántu alebo nastaviteľného čapového pántu, falcového systému v kolekcii BLACK a ďalších možností. Dvere tiež môžu byť vybavené rámom, ktorý umožňuje samostatné skrátenie dverného krídla a ochranou spodnej časti rámu proti nadmernému pôsobeniu vlhkosti. Dvere vyššie ako 2,10 m sú dostupné na vyžiadanie.