Posuvné a skladacie dvere – budú fungovať v malom byte?

 | 

Správny dverný systém je kľúčovou voľbou pre interiér. Dobre zvolený uľahčí fungovanie na malom priestore. Overte si, ktoré systémy zlepšia usporiadanie vášho bytu.
Posuvné a skladacie dvere
Medzi systémami POL-SKONE si môžeme vybrať varianty, ktoré sú ideálne do menších interiérov. Tu budú fungovať posuvné systémy - na inštaláciu do steny alebo s nástenným vedením a skladacie krídla. Obe riešenia umožňujú šetriť miesto a udržiavať poriadok v našich interiéroch a opticky ich zväčšujú.

Nástenné posuvné systémy POL-SKONE sa ľahko inštalujú a sú k dispozícii v rôznych veľkostiach krídiel. Estetické spracovanie a elegantný štýl tohto riešenia umožňuje začleniť dvere takmer do každého interiéru.

V ponuke je aj štýlová novinka, systém MOVI. Jedinečné riešenie sa vymyká štandardným posuvným systémom. Vďaka skrytému mechanizmu bez viditeľných vodiacich prvkov pôsobia dvere veľmi ľahko a moderne.

Možnosť s otvoreným priestorom

Posuvné dvere sú obľúbené v menších interiéroch. Toto riešenie je možné vďaka nástennému posuvnému systému. Nástenné posuvné systémy sú priestorovo úsporné a štýlovo odkazujú na modernú architektúru využívajúcu jednoduché a asketické riešenia, ktoré zase podčiarkujú charakter interiéru. Dvojkrídlové posuvné dvere umožňujú pohrať sa s priestorom. Dobre integrované, s možnosťou otvárania môžu byť takmer neviditeľné.

Ľahkosť a moderné výrobné technológie

Ďalším návrhom od POL-SKONE sú skladacie dvere, známe tiež ako skladacie dvere. Skladacie dvere sú stále obľúbenejším riešením. Estetika skladacích dverí je moderný návrh usporiadania, ktorý sa skvele hodí takmer do každého interiéru a vďaka spoľahlivému mechanizmu sa bude skvele používať.