Prásknite dverami POL-SKONE!

 | 

Výhradné české zastúpenie spoločnosti POL-SKONE sa od tohto roku nachádza v Hrobiciach (medzi Hradcom Králové a Pardubicemi), kde má k dispozícii dostatočné skladovacie priestory na uloženie českých dodávok aj na prezentáciu vzorových produktov. Rozľahlý areál umiestnený približne v strede republiky v blízkosti budúceho diaľničného kríženia D11 a D35 a zároveň v prijateľnej vzdialenosti od plne automatizovaných výrobných závodov dovoľuje zrýchlený dodací proces. Vaše dvere môžu byť vyrobené expresne počas desiatich pracovných dní.

Viac za menej

Ide pritom o produkty výhradne z kvalitného certifikovaného dreva (navyše so značkou FSC, ktorá je indikátorom ťažby v šetrne obhospodarovaných lesoch), vďaka čomu sa dá stopercentne spoľahnúť na pevnosť a stabilitu každého materiálu. Rámové dvere, ktoré sú v sortimente POL-SKONE zastúpené najviac, sú navyše oproti doskovému typu podstatne stabilnejšie a trvanlivejšie. Výhodou je vďaka jednoduchšiemu dizajnu aj jednoduchšia údržba. U väčšiny výrobcov si za rámové dvere priplatíte, v POL-SKONE sa však pohybujú v nižších cenových reláciách (až na tretine konkurenčných cien). Za menej si tak môžete dopriať viac...

Atraktívny design dverí Arco

Medzi najpredávanejšie produkty tohto poľsko-švédskeho koncernu patria aj interiérové rámové dvere „strednej triedy” Arco. Ich hlavnou prednosťou je dostupnosť vo veľkom množstve dekorov, vďaka čomu je možné ich integrovať do takmer akéhokoľvek interiéru. Vizuálne atraktívne je najmä špecifické vodorovné členenie jednotlivých panelov (či už plných alebo sklenených), ktoré vypĺňajú nosný rám dverí, s dvadsiatimi variantmi ich delenia. Rám pritom pozostáva z drevovláknitého materiálu MDF (disponuje vyššou hustotou, preto môže byť tenší, ale odolnejší).

Vyberať je možné z dvoch možných povrchových úprav: ECO TOP (ekologická verzia odolná voči oteru) a SILKSTONE s efektnou štruktúrou pravého dreva (vysoko odolný variant vhodný aj do nadmieru zaťažovaných priestorov a verejných objektov). Smer kresby dreva si volí investor sám (vodorovne či zvisle). Odolnosť dverí Arco je zvýšená aj vďaka fólii, ktorou sú opatrené najrizikovejšie časti dverí, a teda horná a spodná hrana. V žiadnom prípade tak nejde o priemerne kvalitný výrobok, ako by mohla naznačovať cena. Práve naopak.

Bezodtlačkový Haptic

Ďalším užívateľsky oceňovaným produktom je dverné krídlo Haptic. Ide o masívny drevený rám s husto vloženou nízkoobjemovou a nízkohmotnostnou voštinou, vďaka ktorej je dverná konštrukcia takzvane ľahčená, teda ľahšie manipulovateľná. Napriek tomu si zachováva vysokú pevnosť. Výplň rámu tvorí hladké plné či presklené dosky.

Pri dverách Haptic je potrebné vyzdvihnúť predovšetkým ich schopnosť odolať odtlačkom prstov (dekory UNI MAT PLUS) – vzhľad ich povrchu je preto nenarušený pri akejkoľvek manipulácii. Dvere Haptic sú preto určené najmä do domácností, ktoré obývajú rodiny s deťmi, na výber je päť modelových variácií.

Tradícia a inovácia

POL-SKONE je na poľskom, českom, ale aj slovenskom či maďarskom trhu zavedenou firmou. Vďaka svojej špecifickej orientácii a dlhoročnému vývoju a inováciám vo výrobe je schopná neustále vylepšovať kvalitu svojich dverí i okien a pritom nenavyšovať cenu. Ide o značku, ktorá sa z pochopiteľných dôvodov teší výbornej povesti v odbore stavebného stolárstva.